Grid

shows list of posts, pages, images, products and any custom post types!

Blog Posts

Els 10 millors SmartPhones de Gama alta

SmartPhones
0
Estàs buscant un bon SmartPhone i no saps quin escollir, aquí podràs veure quins són els millors: 1 . Xiaomi Mi 10 Pro (desde 999 euros) : 2. Samsung Galaxy S20 Ultra (desde 1.359 euros) : 3. Huawei P40 Pro+ (desde 1.099 euros) : 4. Samsung Z Flip (desde 1.500…

Galleries

Pages

Blog

Portfolios

No s'ha trobat cap resultat.

Testimonials

Estàs buscant un bon SmartPhone i no saps quin escollir, aquí podràs veure quins són els millors:

1 . Xiaomi Mi 10 Pro (desde 999 euros) :

2. Samsung Galaxy S20 Ultra (desde 1.359 euros) :

3. Huawei P40 Pro+ (desde 1.099 euros) :

4. Samsung Z Flip (desde 1.500 euros) :

5. iPhone 11 Pro Max (desde 1.259 euros) :

6. Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G (desde 1.109 euros) :

7. LG V50 (desde 899 euros) :

8. Xiaomi Mi Note 10 (desde 549 euros) :

9. Motorola Razr (1.599,9 euros) :

10. Google Pixel 4 XL (desde 899 euros) :

Amazon impedeix a la policia fer ús de les eines de reconeixement facial durant un any

La companyia que encapçala Jeff Bezos reconeix que cal una normativa que reguli un ús ètic de la tecnologia de reconeixement facial

Per: Redacció VilaWeb

11.06.2020  12:17

Amazon, un dels principals proveïdors de tecnologia de reconeixement facial, impedirà a la policia que en faci ús durant un any. ‘Creiem que els governs han d’establir regulacions potents amb relació a l’ús ètic de la tecnologia de reconeixement facial’, ha argumentat la companyia que encapçala Jeff Bezos, que considera que la moratòria d’un any permetrà al congrés nord-americà ‘implementar les normes adequades’.

La decisió s’ha pres en plenes protestes contra l’assassinat de George Floyd a mans d’un policia, que ha reviscolat el debat públic sobre el racisme institucional i la viabilitat dels cossos de policia. En aquest sentit, cal recordar que investigadors del Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) han alertat que aquesta tecnologia té un clar biaix ètnic, que només la fa fiable en persones blanques i exposa altres col·lectius a identificacions i arrestos erronis.

Però les crítiques contra aquest software també s’han produït dins d’Amazon. En la reunió d’accionistes d’enguany es va demanar que la companyia endureixi les condicions perquè les agències governamentals, així com els cossos de policia, puguin fer servir aquestes tecnologies, perquè un mal ús pot desembocar en la vulneració de drets fonamentals.

Aquesta moratòria esdevé la primera limitació que Amazon s’imposa en l’expansió de la tecnologia de reconeixement facial, que fins ara havia assegurat que no suposava un risc per les llibertats i que funcionava sempre amb precisió.

Els cibercriminales intentaran enganyar l’usuari afirmant que «s’ha registrat un compte amb el seu número»

Alerten d’una nova estafa que es fa passar pel suport tècnic de Whatsapp | Shutterstock

Font Diari de Girona redacció 30.05.2020 | 12:35

Una nova estafa que s’ha distribuït per l’aplicació de missatgeria WhatsApp es fa passar pel servei tècnic de la plataforma per a fer-se amb les claus de verificació dels usuaris informant d’un suposat inici de sessió il·legítim.

Així ho ha advertit el portal WABetaInfo, que ha tingut coneixement del frau a través d’un usuari de WhatsApp de Paraguai, qui va rebre un missatge personal d’un compte amb el logo de WhatsApp que s’identificava com el suport tècnic de l”app’. L’estafa està escrita en espanyol, amb errors de gramàtica.

En el missatge fraudulent, els cibercriminales intenten enganyar a l’usuari afirmant que “recentment s’ha registrat un compte de Whatsapp amb el seu número“. “No podem determinar si l’inici de sessió és legítim”, afegeixen.

Sota aquest pretext i amenaçant amb una suposada “suspensió indefinida”, els estafadors busquen fer-se amb els codis de verificació de sis dígits de WhatsApp que s’envien per SMS per a identificar als usuaris.

WhatsApp mai escriu als usuaris per WhatsApp de manera personal, i si ho fa (per a anuncis globals, però és molt estrany) sempre mostra visible un indicador de verificació verda, com ha recordat WABetaInfo, alguna cosa que no estava present en aquest frau.

Així mateix, l’aplicació mai demana les seves dades personals ni els seus codis de verificació als usuaris, com recorden des del portal especialitzat.

Products

Menú
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad